Diensten

Presentaties

Een boodschap aan de man brengen is iedere keer weer een uitdaging. Zoek je ondersteuning om de presentatie voor te bereiden, of wil je de presentatie liever laten doen? Presentabel biedt beide.

Om doelen te bereiken is het van belang om aansluiting te krijgen bij de doelgroep. Die aansluiting vraagt om een pakkende boodschap en een aantrekkelijke presentatie. Voorbereiding kan bestaan uit eigen imago onderzoek, participatie vanuit de doelgroep, feedback op jouw manier van presenteren of  het zoeken naar een originele manier om de presentatie vorm te geven.  Dit gebeurt allemaal in goed overleg en in samenspraak met jou als opdrachtgever

Presentabel biedt een unieke mix aan ervaring en kennis vanuit voorlichting, politiek bestuur en coaching

Imago onderzoek en imago versterking

Het succes van communiceren begint bij inzicht in jezelf. Hoe kom jij, of hoe komt jouw bedrijf of organisatie over? En waarom? Valt er iets te verbeteren? Vanuit dat inzicht is aansluiting zoeken beter af te stemmen. Presentabel onderzoekt, geeft eerlijke feedback en kan ondersteunen bij de versterking van het imago.

Openingen

Iedere opening zou een feestje moeten zijn. Origineel en enthousiasmerend. Presentabel denkt graag mee en ondersteunt op creatieve en inventieve wijze de voorbereiding en uitvoering van dit beeldbepalende moment.